آموزش نحوه استفاده از دستگاه قهوه ساز خانگی
نحوه استفاده از دستگاه قهوه ساز
قهوه سازها بخشی از برنامه های معمول میلیون ها نفر هستند. فقط در ایالات متحده ، میلیون ها نفر روزانه قهوه می نوشند. اگر شما هرگز از دستگاه قهوه استفاده نکرده اید ، فرآیند دم کردن می تواند چیزی غیر از شهودی باشد. از این مراحل ساده برای تهیه یک فنجان دلپذیر از ترکیب قهوه مورد علاقه خود استفاده کنید.
از دانه تازه قهوه آسیاب شده که به درستی ذخیره شده استفاده کنید.
برای یک قهوه تازه و خوش طعم ، باید دانه های قهوه تازه بخرید و خودتان آنها را آسیاب کنید ، نه اینکه قهوه از قبل خرد شده بخرید. عطر و طعم یک قهوه از ترکیبات ظریف طعم دهنده در سلول های دانه قهوه حاصل می شود. هنگامی که آسیاب می شود ، فضای داخلی دانه قهوه در معرض هوا قرار می گیرد و با گذشت زمان ، با آن واکنش نشان می دهد و باعث می شود برخی از خواص قهوه از بین برود.
- دانه های قهوه خود را حتما در محفظه ای محکم در هوا نگهداری کنید. قهوه خاصیت جذب بو دارد – به همین دلیل می توان از محلول قهوه به عنوان جایگزین جوش شیرین در یخچال استفاده کرد. متأسفانه ، این همچنین بدان معنی است که ، اگر قهوه شما در یک ظرف محکم هوا بسته نشده باشد ، ممکن است طعم های دیگری در قهوه خود داشته باشید.
- علاقه مندان به قهوه در مورد ذخیره دانه های قهوه در دمای پایین اختلاف نظر دارند. برخی توصیه می کنند اگر دانه های قهوه در عرض یک هفته استفاده شود ، آنها را در یخچال نگهداری کنید و هر دانه ای را که در عرض چند هفته استفاده نشود به فریزر منتقل کنید. دیگران ترجیح می دهند آنها را در مکانی تاریک و خنک نگهداری
فیلتر قهوه را به سبد فیلتر اضافه کنید
در حالی که می توان از فیلترهای طبیعی یا سفید استفاده کرد ، توصیه می شود از نسخه های عمومی استفاده نکنید. فیلترهای استاندارد و ارزان از نتایج مطلوبی برخوردار نیستند.
بسیاری از دستگاه های قهوه ساز دارای فیلتر مش مخصوص خود هستند. اگر در دسترس باشد ، معمولاً ساده ترین و سازگارترین محیط زیست است. به جای فیلتر کاغذی از فیلتر تخصصی دستگاه قهوه ساز استفاده کنید.
قهوه را اندازه بگیرید.
- هرچه می خواهید قهوه بیشتری درست کنید ، قهوه بیشتری باید در فیلتر قرار دهید. بسته به دستگاه قهوه ساز و نوع قهوه ای که تهیه می کنید ، ممکن است نسبت قهوه به آب متفاوت باشد. یک نسبت استاندارد حدود 2 قاشق غذاخوری قهوه به ازای هر 6 اونس آبی که قصد دارید دم کنید (یا یک درب چرخ آسیاب قهوه کامل ، و نه بیشتر). توصیه می شود هنگام تصمیم گیری در مورد نسبت قهوه و آب ، دفترچه راهنمای قهوه ساز خود را بررسی کنید.
مخلوط های مخصوص قهوه ممکن است دارای نسبت های خاص قهوه / آب باشند – در بیشتر مخلوط های قهوه دستورالعمل روی بسته بندی وجود دارد.اطمینان حاصل کنید که از یک قاشق غذاخوری استفاده می کنید. اکثر دستگاه های قهوه ساز با یک اسکوپ مجهز می شوند. دستورالعمل ها را بخوانید تا ببینید به چند پیمانه مورد نیاز نیاز دارید
قبل از ریختن صبر کنید تا قهوه کاملاً دم بکشد.
برخی از قهوه سازها تنظیم “مکث” دارند که به شما امکان می دهد قبل از پایان مراحل دم ، مکث کنید و یک فنجان را پر کنید.
اگر از فیلتر مشبک استفاده کرده اید ، کافی است زمین قهوه را در سطل آشغال ریخته (یا آنها را بازیافت کنید) و فیلتر را بشویید.
مراحل تمیز کردن دستگاه قهوه ساز
دوره های آموزشی آکادمی قهوه آمارو
-
آموزش مجازی کافی شاپ1 تومان
-
آموزش لاته آرت آبان ماه 13992,500,000 تومان
-
دوره آموزش قهوه های نسل سوم دمیرایگان!
-
آموزش لاته آرت latteart training2,500,000 تومان
-
دوره ی آموزشی باریستا barista learning4,500,000 تومان
قهوه ساز خود را تمیز کنید. مانند
هر وسیله ای که از مقدار قابل توجهی آب گرم استفاده می کند ،
دستگاه های قهوه می توانند رسوبات معدنی را با گذشت زمان جمع کنند.
این رسوبات می توانند طعمی تند و زننده به قهوه بدهند. قهوه ساز خود را به صورت
دوره ای تمیز کنید تا بهترین قهوه با طعم را داشته باشد. به راهنمای ما در مورد نحوه تمیز کردن یک قهوه ساز مراجعه کنید
اگر دستگاه قهوه ساز هنگام استفاده از آن بوی قابل توجهی دارد یا رسوب قابل مشاهده دارد ، یا اگر به راحتی نمی توانید آخرین باری را که دستگاه قهوه خود را تمیز کرده اید به خاطر بسپارید ، زمان تمیز کردن آن فرا رسیده است.
از درشتی صحیح روش دم کردن خود استفاده کنید. روش های مختلف دم قهوه ممکن است برای عطر و طعم مطلوب به آسیاب های درشت یا ضخیم تر نیاز داشته باشد. از آنجا که ترکیبات طعم دهنده لوبیای آسیاب شده در آب حل می شوند ، تغییر درشتی (و در نتیجه سطح کلی در تماس با آب) زمین می تواند بر عطر و طعم نهایی تأثیر بگذارد. به طور کلی ، هرچه زمان دم آوری بیشتر به تماس قهوه و آب نیاز داشته باشد ، آسیاب تر می شود.
- برای قهوه سازهای “قطره ای” معمولی که در قسمت یک بالا توضیح داده شده است ، یک آسیاب متوسط (مانند بسیاری از قهوه های قبل از آسیاب کردن) معمولاً خوب است. اگر از روش دم آوری عجیب و غریب مانند مطبوعات فرانسوی یا Aeropress استفاده می کنید ، به یک نمودار درشت مانند نمودار موجود در اینجا توجه
از دمای مناسب مواد تشکیل دهنده خود استفاده کنید. برای فرآیند های دم آوری ، آب باید در حدود 195-205 درجه فارنهایت (91-96 درجه سانتی گراد) باشد ، یا دقیقاً کمتر از جوش باشد. آب سرد طعم کافی دانه های قهوه را استخراج نمی کند ، در حالی که آب گرمتر می تواند قهوه را سوزانده و بر طعم آن تأثیر بگذارد.
- اگر خودتان آب قهوه خود را می جوشانید ، اجازه دهید آب جوش بیاید ، سپس قبل از ریختن آن روی زمین ، حدود 1 دقیقه آن را از منبع گرما خارج کنید.
- اگر ته قهوه خود را در یخچال نگه دارید ، بیشتر فرآیند های دم آوری تحت تأثیر منفی دانه های خنک تر نمی شوند. با این حال ، اگر اسپرسو درست می کنید ، باید اجازه دهید تا لوبیای شما قبل از دم کشیدن به دمای اتاق برسد. از آنجا که در تهیه اسپرسو مقدار نسبتاً کمی آب استفاده می شود که برای مدت زمان نسبتاً کوتاهی با قهوه
مشکل را شناسایی کنید. مانند تمام لوازم خانگی ، دستگاه های قهوه ساز با استفاده منظم مستعد ابتلا به سوunction عملکرد گاه به گاه هستند. در زیر چند مورد از رایج ترین مشکلاتی که سازندگان قهوه با آن روبرو شده اند و پیشنهاداتی برای رفع این مشکلات وجود دارد. قبل از اقدام به هرگونه عیب یابی ، اطمینان حاصل کنید که دستگاه قهوه از پریز برق خارج شده و آب گرم در مخزن آن وجود ندارد.
“طعم قهوه من عجیب است. ” همانطور که در قسمت دوم در بالا بحث شد ،
آب گرم می تواند باعث ایجاد رسوبات معدنی در قهوه ساز شود که در صورت اجازه تجمع ، می تواند طعم قهوه شما را تحت تأثیر قرار دهد. توصیه می شود قهوه ساز خود را (از جمله اجزای داخلی آن) ماهانه تمیز کنید ، اگر از آن به طور منظم استفاده می شود. در مورد نحوه تمیز کردن یک قهوه ساز با راهنمای راهنمایی ما مشورت کنید .
همچنین در هنگام نگهداری و استفاده از قهوه احتمال خطا را در نظر بگیرید. اطمینان حاصل کنید که قهوه در فضای باز یا در تماس با مواد آلوده نمانده است – قهوه طعم ها و رایحه های منابع دیگر را به خوبی جذب می کند.
دستگاه اسپرسوساز چیست؟
دستگاه اسپرسوساز به کمک جریان آب داغ و فشار زیاد، از قهوه آسیاب شده فشرده، اسپرسو تولید می کند. دستگاه اسپرسوساز با موکاپات متفاوت است.بهترین برند دستگاه اسپرسوساز کدام است؟
بهترین برندی وجود ندارد، شما با توجه به بودجه و میزان استفاده خود می توانید از فروشگاه های فیزیکی یا آنلاین، دستگاه مناسب را خریداری کنید.کدام قهوه برای دستگاه اسپرسو مناسب است؟
قهوه ای که آسیاب آن مناسب دستگاه اسپرسو باشد، یعنی نه به ریزی آسیاب ترک و نه به درشتی آسیاب فرانسهلاته و کاپوچینو با دستگاه اسپرسو؟
اگر دستگاه شما دارای نازل بخار آب است می توانید لاته و کاپوچینو نیز با آن درست کنید. اما نیاز دارید آموزش های مرتبط با فوم گیری شیر را نیز ببینید.
- کافه موکا Caffè mocha کافه موکا چیست
- در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد میگیرید؟
- باریستا چیست چطور باریستا شویم آموزش باریستا
- لاته، ماکیاتو و لاته ماکیاتو و بررسی تفاوت های اصلی این سه قهوه عالی
- طرز تهیه قهوه آمریکانو چطور قهوه آمریکانو تهيه کنیم
درباره علی شریفی
علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا
نوشته های بیشتر از علی شریفیمطالب زیر را حتما بخوانید
-
کافه موکا Caffè mocha کافه موکا چیست
17 بازدید
-
در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد میگیرید؟
130 بازدید
-
لاته، ماکیاتو و لاته ماکیاتو و بررسی تفاوت های اصلی این سه قهوه عالی
212 بازدید
-
طرز تهیه قهوه آمریکانو چطور قهوه آمریکانو تهيه کنیم
132 بازدید
-
اسپرسو قهوه چيست مطلب آموزشی اسپرسو
201 بازدید
-
7 روشهای تهیه فوم و کف شیر خیلی راحت در خانه
871 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.