جستجو برای:
سبد خرید 0
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی کافه
  • دوره های خریداری شده
  • تجهیزات کافی شاپ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات
 
  • 09919004942
  • info.almasgorup@gmail.com
سبد خرید 0
0
ورود و ثبت نام
دسته بندی‌ محصولات
  • آموزش های رایگان
  • قهوه
  • دوره باریستا
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی کافه
  • دوره های خریداری شده
  • تجهیزات کافی شاپ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات

وبلاگ

آکادمی قهوه مطالب آموزشی قهوه آموزش های رایگان اسپرسو لانگو به ایتالیایی به معنای طولانی

اسپرسو لانگو به ایتالیایی به معنای طولانی

2020/09/19
ارسال شده توسط علی شریفی
آموزش های رایگان
897 بازدید

اسپرسو لانگو آنچه که باید در باره   اسپرسو بدانيم

(به ایتالیایی: Lungo) یک نوع از انواع اسپرسو می‌باشد که نوشیدنی برخلاف ریسترتو و به میزان بیشتر نسبت به اسپرسو دارای عصاره‌گیری بیشتر و کافئین بیشتر در نتیجه حجم بیشتر می‌باشد. لانگو دارای حجمی مثلا 45 میلی لیتر است و دبل لانگو درواقع دو شات اسپرسو لانگو است . لانگو با کافه امریکانو تفاوت دارد. در کافه امریکانو اب جوش به اسپرسو اضافه می شود درحالی که در لانگو حجم مضاعف حاصل عصاره گیری بیشتر از قهوه

اسپرسو لانگو

است . لانگو یک قهوه اوراکستراکت است چرا که بیش از حد از قهوه عصاره گیری میشود

یک وعده معمولی اسپرسو از 18 تا 30 ثانیه طول می کشد و 25 تا 60 میلی لیتر پر می شود ، در حالی که کشیدن ریه ممکن است یک دقیقه طول بکشد و ممکن است 130 تا 170 میلی لیتر پر شود. زمان استخراج دوز با توجه به انواع دانه های قهوه (معمولاً ترکیبی از عربیکا و روبوستا ) ، آسیاب شدن آنها و فشار دستگاه تعیین می شود.

منابع مقاله ویکی پدیا

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
اشتراک گذاری:

اسپرسو لانگو آنچه که باید در باره   اسپرسو بدانيم

(به ایتالیایی: Lungo) یک نوع از انواع اسپرسو می‌باشد که نوشیدنی برخلاف ریسترتو و به میزان بیشتر نسبت به اسپرسو دارای عصاره‌گیری بیشتر و کافئین بیشتر در نتیجه حجم بیشتر می‌باشد. لانگو دارای حجمی مثلا 45 میلی لیتر است و دبل لانگو درواقع دو شات اسپرسو لانگو است . لانگو با کافه امریکانو تفاوت دارد. در کافه امریکانو اب جوش به اسپرسو اضافه می شود درحالی که در لانگو حجم مضاعف حاصل عصاره گیری بیشتر از قهوه
دانلود فایل

برای مشاهده لینک دانلود لطفا وارد حساب کاربری خود شوید!

وارد شوید

پسورد فایل : گزارش خرابی لینک

محل قرار گیری فرم گزارش مشکل دانلود شما.
برچسب ها: آمارو آکادمیاسپرسواسپرسو لانگو چیستباریستامدرک باریستا
درباره علی شریفی

علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا

نوشته های بیشتر از علی شریفی
دوره های مجازی آکادمی قهوه آمارو

دسته‌ها
  • آگهی
  • آموزش های رایگان
  • دوره باریستا
  • دوره رایگان قهوه های دمی
  • قهوه
  • کسب و کار آنلاین
  • مقالات
  • ویدئوها
مطالب زیر را حتما بخوانید
  • کافه موکا Caffè mocha کافه موکا چیست

    17 بازدید

  • در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد می‌گیرید؟

    130 بازدید

  • لاته، ماکیاتو و لاته ماکیاتو و بررسی تفاوت های اصلی این سه قهوه عالی

    212 بازدید

  • طرز تهیه قهوه آمریکانو چطور قهوه آمریکانو تهيه کنیم

    132 بازدید

  • اسپرسو قهوه چيست مطلب آموزشی اسپرسو

    201 بازدید

  • 7 روشهای تهیه فوم و کف شیر خیلی راحت در خانه

    871 بازدید

قدیمی تر کافه لاته چیست تاریخچه کافه لاته (Caffè latte)
جدیدتر انواع قهوه در کافی شاپ آشنایی با اسامی قهوه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

تبلیغ شما

آگهی

جستجو برای:
جستجو برای:
درباره آمارو

ما برند  آمارو  را نامگذاری کردیم، زیرا برای ما بهترین علامت های تجاری ساده هستند. مارک ها رشد می کنند در توانایی آنها درک می شود.

  • تهران یوسف آباد خ اسد آبادی کوچه چهلم
  • 09919004942
  • ?
  • info@academyamaro.ir
دسترسی سریع
  • آکادمی قهوه
  • مطالب آموزشی قهوه
  • آموزش باریستا و کافی شاپ رشت
  • آموزش رایگان باریستا
  • حساب کاربری
  • دوره های آموزشی باریستا
  • همکاری و تبليغات با آمارو
  • تماس باما
  • سایت کاریایی
محصولات
  • دوره ی آموزشی باریستا barista learning

لینک ها مفید

تمامی حقوق برای سایت آمارو محفوظ می باشد.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت