جستجو برای:
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی
  • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات
دسترسی سریع
  • مطالب آموزشی قهوه
0

ورود و ثبت نام

  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی
  • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات

وبلاگ

اکادمی قهوه آمارو مطالب آموزشی قهوه آموزش های رایگان باریستا چیست ?

باریستا چیست ?

2020/09/17
ارسال شده توسط علی شریفی
آموزش های رایگان
1.04k بازدید

کلمه باریستا
از ایتالیایی آمده است ، در اینجا به معنی یک ” متصدی بار ” زن یا مرد است که به طور معمول پشت پیشخوان کار می کند نوشیدنی های گرم (مانند اسپرسو ) ، نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی سرد و میان وعده ها را سرو می کند . جمع بومی در انگلیسی baristas است ، در حالی که در ایتالیایی جمع baristi برای مردانه است ( در لغت به معنای “barmen” ، “متصدی بار”) یا bariste برای زنانه (در لغت به معنای “barmaids” است)

کار باریستا چیست ?

و نقش آنها تهیه و کشیدن ضربه است. درجه ای که این کار به صورت خودکار انجام می شود یا به طور دستی انجام می شود به طور قابل توجهی متفاوت است ، از عملکرد دکمه تا یک فرآیند دستی درگیر. اسپرسو یک نوشیدنی معروف بسیار ریز است ، و تهیه دستی اسپرسو خوب یک کار ماهرانه محسوب می شود. بعلاوه ، تهیه سایر نوشیدنی ها ، به ویژه نوشیدنی های حاوی شیر مانند کاپوچینو و لاته ، اما همچنین قهوه غیر اسپرسو مانند قطره چکان یا قابلمه پرس ، نیاز به کار و مهارت اضافی برای کف کردن ، ریختن و اغلب هنرهای لاته دارد .

باریستا معمولاً برای کارکردن دستگاه و تهیه قهوه بر اساس دستورالعمل های گوشت کباب یا صاحب مغازه آموزش دیده است ، در حالی که باریستاهای باتجربه تر ممکن است برای تغییر در آزمایش یا آزمایش اختیار داشته باشند. برای تهیه خوب قهوه ، یک سری مراحل نیاز به توجه وجود دارد ، از جمله آسیاب کردن دانه ها ، استخراج قهوه ، کف زدن شیر و ریختن.

اشتراک گذاری:
برچسب ها: باریستاباریستا چیست
درباره علی شریفی

علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا

نوشته های بیشتر از علی شریفی

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

ثبت نام

تولید قهوه در کوبا

اسپرسو کوبانو Café Cubano

کافه موکا Caffè mocha کافه موکا چیست

در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد می‌گیرید؟

لاته، ماکیاتو و لاته ماکیاتو و بررسی تفاوت های اصلی این سه قهوه عالی

دوره های آموزشی مرتبط

قدیمی تر طرزتهیه قهوه ترک با دستگاه اسپرسو
جدیدتر اسپرسو چیست | Espresso

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

تبلیغ شما

آموزش های بیشتر را در صفحه اینستاگرام دنبال کنید
آموزش های بیشتر را در صفحه اینستاگرام دنبال کنید

 

جستجو برای:
دوره های آموزرشی لاته آرت
دسترسی سریع
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی
  • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات
  • محبوب
  • جدید
  • دیدگاه ها
قبلی بعدی
محصولات فروش ویژه
  • دوره تخصصی میلک شیک
  • آموزش مجازی باریستا خانگی
  • آموزش لاته آرت آبان ماه 1399 Latte Art
  • دوره آموزش قهوه های نسل سوم دمی
  • آموزش لاته آرت latteart training
دوره های آموزشی
دوره ی آموزشی باریستا barista learning
دسته بندی دوره ها
سطح دوره
نوع دوره
فیلتر انتخاب ها
با آمارو در اینستاگرام همراه باشید
آموزش های بیشتر را در صفحه اینستاگرام دنبال کنید
پیشنهاد ویژه

دوره های آموزشی آمارو
  • دوره آموزشی قهوه باریستا حضوری
  • آموزش لاته آرت latteart training
  • دوره آموزش قهوه های نسل سوم دمی

1 2021/04/03 10:47 ق.ظ
ارجاع دهنده: l.instagram.com

فاطمه جعفری کافی شاپ تلما تهران 2021/04/01 9:33 ب.ظ
ارجاع دهنده: www.google.com

آموزش مجازی کافی شاپ 2021/03/21 4:22 ق.ظ
ارجاع دهنده:

دسترسی سریع
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی
  • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات
© 2021 اکادمی قهوه آمارو. تمامی حقوق محفوظ است

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت