باریستا چیست ?
کلمه باریستا
از ایتالیایی آمده است ، در اینجا به معنی یک ” متصدی بار ” زن یا مرد است که به طور معمول پشت پیشخوان کار می کند نوشیدنی های گرم (مانند اسپرسو ) ، نوشیدنی های الکلی و غیر الکلی سرد و میان وعده ها را سرو می کند . جمع بومی در انگلیسی baristas است ، در حالی که در ایتالیایی جمع baristi برای مردانه است ( در لغت به معنای “barmen” ، “متصدی بار”) یا bariste برای زنانه (در لغت به معنای “barmaids” است)
کار باریستا چیست ?
و نقش آنها تهیه و کشیدن ضربه است. درجه ای که این کار به صورت خودکار انجام می شود یا به طور دستی انجام می شود به طور قابل توجهی متفاوت است ، از عملکرد دکمه تا یک فرآیند دستی درگیر. اسپرسو یک نوشیدنی معروف بسیار ریز است ، و تهیه دستی اسپرسو خوب یک کار ماهرانه محسوب می شود. بعلاوه ، تهیه سایر نوشیدنی ها ، به ویژه نوشیدنی های حاوی شیر مانند کاپوچینو و لاته ، اما همچنین قهوه غیر اسپرسو مانند قطره چکان یا قابلمه پرس ، نیاز به کار و مهارت اضافی برای کف کردن ، ریختن و اغلب هنرهای لاته دارد .
باریستا معمولاً برای کارکردن دستگاه و تهیه قهوه بر اساس دستورالعمل های گوشت کباب یا صاحب مغازه آموزش دیده است ، در حالی که باریستاهای باتجربه تر ممکن است برای تغییر در آزمایش یا آزمایش اختیار داشته باشند. برای تهیه خوب قهوه ، یک سری مراحل نیاز به توجه وجود دارد ، از جمله آسیاب کردن دانه ها ، استخراج قهوه ، کف زدن شیر و ریختن.
درباره علی شریفی
علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا
نوشته های بیشتر از علی شریفی
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.