دوره آموزشی کافی شاپ
دوره آموزشی کافی شاپ
مدت زمان کلاس
.
4 جلسه چهار ساعته
.
سرفصل کلاس باریستا
.
کار کردن با دستگاه
آسیاب قهوه و تنظیم آن برای گرفتن اسپرسو استاندارد دوزینگ
(اندازه گیری مقدار قهوه مورد نیاز برای گرفتن اسپرسو
استاندارد)تمپ کردن اصولی قهوهکار کردن با دستگاه
اسپرسو و نحوه عصاره گیری استاندارد (اسپرسو
سینگل و دبل)
فوم گیری اصولی شیر با نازل بخار دستگاه
اسپرسوآماده کردن منوی قهوه با شیر
(لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، کورتادو، فلت وایت، موکا و …)
هنر لاته آرت یا طراحی روی قهوه
آماده کردن قهوه های دمی و قهوه ترک آماده کردن نوشیدنی های گرم مانند: هات چاکلت و چای ماسالا
.
آموزش لاته آرت از پایه تا پیشرفته .
آموزش بار سرد به صورت نیمه پیشترفته
.
درباره علی شریفی
علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا
نوشته های بیشتر از علی شریفیمطالب زیر را حتما بخوانید
-
باریستا چیست چطور باریستا شویم آموزش باریستا
151 بازدید
-
5 دلیل برای امتحان قهوه ترک و طرز تهیه قهوه ترک
511 بازدید
-
چگونه میتونیم بدون تجربه باریستایی را یاد بگیریم
673 بازدید
-
آموزش قهوه و باریستا در تهران
708 بازدید
-
هنر کافه داری | دوره آموزشی کافی شاپ | آموزش مجازی کافی شاپ م
831 بازدید
-
آموزش مجازی کافی شاپ و باریستا
1.11k بازدید
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.