جستجو برای:
سبد خرید 0
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی کافه
  • دوره های خریداری شده
  • تجهیزات کافی شاپ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات
 
  • 09919004942
  • info.almasgorup@gmail.com
سبد خرید 0
0
ورود و ثبت نام
دسته بندی‌ محصولات
  • آموزش های رایگان
  • قهوه
  • دوره باریستا
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی کافه
  • دوره های خریداری شده
  • تجهیزات کافی شاپ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات

وبلاگ

آکادمی قهوه مطالب آموزشی قهوه دوره باریستا دوره آموزشی کافی شاپ

دوره آموزشی کافی شاپ

2020/09/12
ارسال شده توسط علی شریفی
دوره باریستا
817 بازدید

دوره آموزشی کافی شاپ

مدت زمان کلاس
.
4 جلسه چهار ساعته
.
سرفصل کلاس باریستا
.
کار کردن با دستگاه

آسیاب قهوه و تنظیم آن برای گرفتن اسپرسو استاندارد دوزینگ

(اندازه گیری مقدار قهوه مورد نیاز برای گرفتن اسپرسو

استاندارد)تمپ کردن اصولی قهوهکار کردن با دستگاه

اسپرسو و نحوه عصاره گیری استاندارد (اسپرسو

سینگل و دبل)

فوم گیری اصولی شیر با نازل بخار دستگاه

اسپرسوآماده کردن منوی قهوه با شیر

(لاته، کاپوچینو، ماکیاتو، کورتادو، فلت وایت، موکا و …)

هنر لاته آرت یا طراحی روی قهوه

آماده کردن قهوه های دمی و قهوه ترک آماده کردن نوشیدنی های گرم مانند: هات چاکلت و چای ماسالا

.
آموزش لاته آرت از پایه تا پیشرفته .
آموزش بار سرد به صورت نیمه پیشترفته
.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
اشتراک گذاری:
برچسب ها: باریستادوره آموزشی کافی شاپمدرک باریستا
درباره علی شریفی

علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا

نوشته های بیشتر از علی شریفی
دوره های مجازی آکادمی قهوه آمارو

دسته‌ها
  • آگهی
  • آموزش های رایگان
  • دوره باریستا
  • دوره رایگان قهوه های دمی
  • قهوه
  • کسب و کار آنلاین
  • مقالات
  • ویدئوها
مطالب زیر را حتما بخوانید
  • باریستا چیست چطور باریستا شویم آموزش باریستا

    151 بازدید

  • 5 دلیل برای امتحان قهوه ترک و طرز تهیه قهوه ترک

    511 بازدید

  • چگونه میتونیم بدون تجربه باریستایی را یاد بگیریم

    673 بازدید

  • آموزش قهوه و باریستا در تهران

    708 بازدید

  • هنر کافه داری | دوره آموزشی کافی شاپ | آموزش مجازی کافی شاپ م

    831 بازدید

  • آموزش مجازی کافی شاپ و باریستا

    1.11k بازدید

جدیدتر طرزتهیه قهوه ترک با دستگاه اسپرسو

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

تبلیغ شما

آگهی

جستجو برای:
جستجو برای:
درباره آمارو

ما برند  آمارو  را نامگذاری کردیم، زیرا برای ما بهترین علامت های تجاری ساده هستند. مارک ها رشد می کنند در توانایی آنها درک می شود.

  • تهران یوسف آباد خ اسد آبادی کوچه چهلم
  • 09919004942
  • ?
  • info@academyamaro.ir
دسترسی سریع
  • آکادمی قهوه
  • مطالب آموزشی قهوه
  • آموزش باریستا و کافی شاپ رشت
  • آموزش رایگان باریستا
  • حساب کاربری
  • دوره های آموزشی باریستا
  • همکاری و تبليغات با آمارو
  • تماس باما
  • سایت کاریایی
محصولات
  • دوره ی آموزشی باریستا barista learning

لینک ها مفید

تمامی حقوق برای سایت آمارو محفوظ می باشد.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت