دوره 0 تا100 هنر کافی شاپ داری با مدرک بین المللی باریستا
دوره 0 تا100 هنر کافی شاپ داری با مدرک بین المللی باریستا
مدت زمان دوره هنر کافه داری 24
نحوه گزارى به صورت حضوری و غیر حضوری
معرفی دوره کافه داری
زمان دوره: ۹۰ ساعت
نحوه پرداخت: نقدی و اقساطی
شروع دوره: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ این دوره در 10 جلسه 4 ساعته می مباشد و هر روز هفت 1 جلسه آموزشی برگزار می شود
- آیا دوست دارید تخصصهایی یادبگیرید که در ایران و خارج از ایران از آن کسبدرآمد نمائید؟
- دوست دارید ایدههای درون ذهنتان را خودتان (بدون پرداختن هیچ هزینهای به کسی پرداخت نمائید) تبدیل به کسب و کار صنعت کافی شاپ نمائید؟
- آیا دوست دارید علاوه بر اینکه یادبگیرید چگونه باریستا و کافی شاپ دلخواه خودتان و افراد دیگر را راه اندازی کنید، یادبگیرید که چگونه فروش آن را افزایش دهید؟
پاسخ اصلی سوالهای بالا، یک دوره آموزشی جامع است.
دوره آموزش هنر کافه داری چیست؟ دوره صفر تا صد کافه هنر کافه داری و مدیریت کافی شاپ داری یک دوره جامع است که با یادگیری آن به مباحث بازاریابی اینترنتی و ساخت ۰ تا ۱۰۰ کسب و کار کافه تون ، مسلط می شوید. امروزه در ایران و جهان، راه اندازی یک کافی شاپ ، قسمت جدایی ناپذیر هر شغلی شده است، حتی کسبوکار های سنتی موجود در بازارها. پس اگر میخواهید تخصصی یادبگیرید که در دنیای جدید کسب و کارها محبوب و توانمند باشید باید بر روی اصول راه اندازی کسب و کار تان مسلط شوید. راه اندازی کافه فقط آموزش و درست کردن اسپرسو نیست، بلکه اولین قدم آن آموزش یک دوره حرفه ای است.
تصمیم بگیرید یکبار برای همیشه اصول:
- راه اندازی کافی شاپ
- گرفتن جایگاه خوب و فروش عالی
- مشتری مداری و تبدل آنها به چندین متشری دیگر
- آموزش انواع نوشيدني های کافی شاپ
- مجوزهای لازم برای کافه
- شناخت قهوه و انواع آن
- آشنایی با روش های فرآوری قهوه
- مقدمات برشته کاری
- مهارت های باریستا کدام است؟
- آشنایی با روش های دم آوری قهوه
- مقدمهای بر اسپرسو
- اصول گرایندر و کالیبریشن
- دوزینگ، لولینگ، تمپینگ
- مدیریت محیط کار
- اصول مهمانداری
- ایمنی و بهداشت محیط کار
فراموش نکنید: شما در این دوره آموزشی، مبلغ یک دوره معمولی را پرداخت و سرمایهگذاری مینمائید،
جلسات دوره
درباره علی شریفی
علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا
نوشته های بیشتر از علی شریفیمطالب زیر را حتما بخوانید
-
باریستا چیست چطور باریستا شویم آموزش باریستا
150 بازدید
-
5 دلیل برای امتحان قهوه ترک و طرز تهیه قهوه ترک
511 بازدید
-
چگونه میتونیم بدون تجربه باریستایی را یاد بگیریم
673 بازدید
-
آموزش قهوه و باریستا در تهران
708 بازدید
-
هنر کافه داری | دوره آموزشی کافی شاپ | آموزش مجازی کافی شاپ م
830 بازدید
-
آموزش مجازی کافی شاپ و باریستا
1.11k بازدید
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.