جستجو برای:
سبد خرید 0
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی کافه
  • دوره های خریداری شده
  • تجهیزات کافی شاپ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات
 
  • 09919004942
  • info.almasgorup@gmail.com
سبد خرید 0
0
ورود و ثبت نام
دسته بندی‌ محصولات
  • آموزش های رایگان
  • قهوه
  • دوره باریستا
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی کافه
  • دوره های خریداری شده
  • تجهیزات کافی شاپ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات

وبلاگ

آکادمی قهوه مطالب آموزشی قهوه آموزش های رایگان طرز تهیه اسپرسو با دستگاه های کافی شاپ

طرز تهیه اسپرسو با دستگاه های کافی شاپ

2020/10/05
ارسال شده توسط علی شریفی
آموزش های رایگان ، دوره باریستا ، قهوه
626 بازدید
  • مراحل طرز تهیه اسپرسو
  • فرایند آماده سازی یک شات قهوه اسپرسو
  • میزان رست کردن اسپرسو
قهوه اسپرسو نرم تر از فرانسه و زیر تر از ترک آسیاب می شود

و با دستگاه مخصوص اسپرسو دم می شود به صورتی که آب

با فشار زیاد از قهوه عبور داده می شود و عصاره قهوه  به طور کامل خارج می گردد ، اسپرسو  در فنجان کوچکتر از قهوه ترک سرو می شود و

کف نازک و روشنی روی آن می بندد (اگر دستگاه خوب و قهوه مناسب استفاده گردد) و فاقد لرد

طرز تهیه اسپرسو با دستگاه های کافی شاپ

مراحل طرز تهیه اسپرسو

و اما اسپرسو یکی از محبوب ترین و دوست داشتنی ترین قهوه ها در دنیا می باشد. اسپرسو پایه و به اصطلاح (قهوه ی پایه) نوشیدنی های مختلفی همچون لانگو و کاپوچینو و لاته و آمریکانو و غیره می باشد .

قهوه اسپرسو را می توان با دستگاه ها و قهوه جوش های متفاوتی که

امروزه در بازار بسیار گسترده و متنوع می باشد تهیه نمود .

محبوب ترین قهوه جوش های خانگی را می توان موکاپات نامید که امروزه

در خانه هر قهوه دوستی پیدا خواهید کرد. موکاپات ها یا همان قهوه جوش های روگازی

در عرض چند دقیقه و بدون زحمت زیادی به شما یک شات قهوه اسپرسو خواهند داد

. موکاپات ها امروزه در سایزهای مختلف و در شکل و رنگ بندی های بسیار متنوع در بازار موجود می باشند.

فرایند آماده سازی یک شات قهوه اسپرسو

اسپرسو با عبور آب بسیار داغ (حدود ۹۵ درجه سیلسیوس) که تحت فشار است از روی قهوه آسیاب و بهم فشرده شده درست می‌شود. هیچ استاندارد جهانی برای استخراج اسپرسو تعریف نشده‌است

، قوری موکا و دستگاه اسپرسو ساز مهمترین ابزار آلات برای تهیه این نوشیدنی می‌باشند.

اما چند تعاریف منتشر شده وجود دارد که سعی کرده‌اند تا در ارتباط با میزان و نوع پودر

 قهوه، دما و فشار آب و نرخ استخراج محدودیت‌هایی را ایجاد کنند

میزان رست کردن اسپرسو

اسپرسو نوعی دانه مخصوص، دانه ترکیبی یا سطح خاصی از برشته شدن نیست. بلکه هر نوع دانه قهوه، با هر سطحی از برشته شدن می‌تواند برای تولید یک اسپرسو معتبر مورد استفاده قرار گیرد. اسپرسو هم به معنی یک نوشیدنی قهوه و هم نوعی روش دم کردن است. به‌طور مثال در نواحی جنوبی ایتالیا معمولاً از انواع بیشتر برشته شده (تیره‌تر) استفاده می‌کنند و هرچه رو به شمال می‌روید از انواع کمتر برشته شده (روشنتر) استفاده می‌شود و اگر هم به خارج ایتالیا بنگرید تنوع گسترده‌تری را مشاهده خواهید کرد.

طرز تهیه اسپرسو با دستگاه های کافی شاپ

پارامترهای فنی که توسط «انیستیتو ملی اسپرسوی ایتالیا» برای یک فنجان اسپرسو تأیید شده از سوی این انیستیتو مشخص شده‌است در جدول زیر آورده شده‌است

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
اشتراک گذاری:
برچسب ها: آمارو آکادمیا سپرسوباریستادوره آموزشی کافی شاپمدرک باریستا
درباره علی شریفی

علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا

نوشته های بیشتر از علی شریفی
دوره های مجازی آکادمی قهوه آمارو

دسته‌ها
  • آگهی
  • آموزش های رایگان
  • دوره باریستا
  • دوره رایگان قهوه های دمی
  • قهوه
  • کسب و کار آنلاین
  • مقالات
  • ویدئوها
مطالب زیر را حتما بخوانید
  • کافه موکا Caffè mocha کافه موکا چیست

    17 بازدید

  • در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد می‌گیرید؟

    130 بازدید

  • باریستا چیست چطور باریستا شویم آموزش باریستا

    151 بازدید

  • لاته، ماکیاتو و لاته ماکیاتو و بررسی تفاوت های اصلی این سه قهوه عالی

    212 بازدید

  • طرز تهیه قهوه آمریکانو چطور قهوه آمریکانو تهيه کنیم

    132 بازدید

  • اسپرسو قهوه چيست مطلب آموزشی اسپرسو

    202 بازدید

قدیمی تر طزر تهیه قهوه ترکیه قهوه ترک چگونه تهیه می شود ؟ Turkish Coffee
جدیدتر آموزش مجازی کافی شاپ و باریستا

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

تبلیغ شما

آگهی

جستجو برای:
جستجو برای:
درباره آمارو

ما برند  آمارو  را نامگذاری کردیم، زیرا برای ما بهترین علامت های تجاری ساده هستند. مارک ها رشد می کنند در توانایی آنها درک می شود.

  • تهران یوسف آباد خ اسد آبادی کوچه چهلم
  • 09919004942
  • ?
  • info@academyamaro.ir
دسترسی سریع
  • آکادمی قهوه
  • مطالب آموزشی قهوه
  • آموزش باریستا و کافی شاپ رشت
  • آموزش رایگان باریستا
  • حساب کاربری
  • دوره های آموزشی باریستا
  • همکاری و تبليغات با آمارو
  • تماس باما
  • سایت کاریایی
محصولات
  • دوره ی آموزشی باریستا barista learning

لینک ها مفید

تمامی حقوق برای سایت آمارو محفوظ می باشد.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت