جستجو برای:
سبد خرید 0
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی کافه
  • تجهیزات کافی شاپ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات
 
  • 09919004942
  • info.almasgorup@gmail.com
سبد خرید 0
0
آکادمی قهوه
ورود و ثبت نام
دسته بندی‌ محصولات
  • آموزش های رایگان
  • قهوه
  • دوره باریستا
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی کافه
  • تجهیزات کافی شاپ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات

وبلاگ

آکادمی قهوه مطالب آموزشی قهوه آموزش های رایگان قهوه ساز کمکس چیست مراحل طرز تهیه کمکس

قهوه ساز کمکس چیست مراحل طرز تهیه کمکس

2020/11/04
ارسال شده توسط علی شریفی
آموزش های رایگان ، دوره رایگان قهوه های دمی
655 بازدید
  • طراحى قهوه ساز کمکس
  • طرز تهیه قهوه کمکس
  • مواد و وسایل لازم برای تهیه قهوه با کمکس:
    • گام اول: فیلتر را آماده کنید
    • گام دوم: فیلتر را بشویید
    • گام سوم: قهوه را آسیاب کنید
    • گام چهارم: آب را اضافه کنید
    • گام پنجم: منتظر هنر نمایی کمکس بمانید
    • گام ششم: قهوه را سرو کنید
  • منبع

قهوه‌ساز کمکس (به انگلیسی: Chemex Coffeemaker) یک قهوه‌ساز دستی است که به روش ریختن آب بر روی پودر قهوه عمل می‌کند. این روش را پیتر شلمبوم در سال ۱۹۴۱ اختراع کرد که توسط شرکت کمکس در شیکوپی، ماساچوست به صورت صنعتی توسعه یافت.یک قهوه‌ساز کمکس که قهوه دم آوری شده در آن است

در سال ۱۹۵۸ طراحان مؤسسه فناوری ایلینوی این قهوه‌ساز را به عنوان یکی از بهترین اختراع دنیای مدرن معرفی کردند و یک نمونه از این قهوه‌ساز در موزه هنر مدرن جای دارد.

طراحى قهوه ساز کمکس

قهوه‌ساز کمکس شامل یک قیف شیشه‌ای و فیلتر ساخته شده از الیاف کاغذ با ضخامت بیشتر از کاغذ معمولی است که بیشتر روغن قهوه را می‌گیرد در نتیجه طعم قهوه با قهوه‌های دیگر تفاوت دارد. همچنین فیلترهای ضخیم‌تر کمکس می‌توانند کفستول موجود در روغن قهوه را بگیرند

طرز تهیه قهوه کمکس

اولین قدوم در ساخت قهوه کمکس قرار دادن کاغذ فیلتر در قیف شیشه‌ای است و بعد از آن ریختن آب جوش در جهت‌های مختلف برای شکوفایی و دم‌کردن دانه‌های قهوه خشک است

طرز تهیه قهوه با کمکس یکی از روش های مربوط به موج سوم قهوه است و به روش تهیه آن روش پور اور (Pour Over) گفته می‌شود..

یادگیری کار با کمکس کمی چالش‌برانگیز است اما اکثر کسانی که در خانه قهوه دم می‌کنند، پس از مدتی تمرین به راحتی می‌توانند با آن کار کنند. اگر آماده هستید با هم شروع می‌کنیم.

مواد و وسایل لازم برای تهیه قهوه با کمکس:

دستورالعمل ما در این آموزش کاملا قابل تنظیم است: فقط برای هر 16 گرم آب از 1 گرم قهوه استفاده کنید.

  • قهوه‌ساز کمکس
  • فیلتر کاغذی مخصوص
  • کتری آب جوش مخصوص قهوه
  • ترازو
  • پودر قهوه که با درجه متوسط آسیاب شده باشد: در حدود 40 گرم

گام اول: فیلتر را آماده کنید

فیلتر کمکس

فیلتر کاغذی را روی دستگاه تنظیم کنید تا دهانه آن را پوشش دهد.

گام دوم: فیلتر را بشویید

کمکس

روی فیلتر مقداری آب جوش بریزید و پس از چند ثانیه آب را از درون دستگاه خارج کنید. با این کار هم طعم کاغذی فیلتر از بین می‌رود و هم دستگاه گرم می‌شود. پس از تخلیه آب، کمکس را روی یک ترازوی آشپزخانه یا کافه قرار دهید.

گام سوم: قهوه را آسیاب کنید

دانه‌های تازه رست شده قهوه را با درجه متوسط آسیاب کنید. برای دم کردن قهوه با کمکس، پودر قهوه باید کمی درشت‌ باشند.

دانه و پودر قهوه مناسب کمکس

اگر با آسیاب کردن قهوه برای کمکس مشکل دارید و یا میزان دقیق آن را نمیدانید پیشنهاد می‌کنم مطلب میزان آسیاب قهوه را حتما مطالعه کنید .

فیلترهای کاغذی Chemex با ضخامت و شکلی طراحی شده‌اند که می‌توانند جریان حرکت آب در میان دانه‌های قهوه را محدود کنند. بنابراین اندازه درشت متوسط دانه‌ها ​​باعث می‌شود حرکت آب جریان داشته باشد.

اگر به نکات زیر توجه کنید، قهوه شما به خوبی دم می‌کشد و شکوفا می‌شود:

  • دمای آب باید 200 درجه فارنهایت معادل 93 درجه سانتیگراد باشد. بنابراین باید پس از جوش آمدن آب، کتری را از روی حرارت بردارید، بیست ثانیه صبر کنید و سپس آب را روی پودر قهوه بریزید.
  • ریختن آب جوش 100 درجه روی پودر، به طعم قهوه آسیب می‌زند.
  • تایمر را تنظیم کنید و به آرامی مقدار کمی آب تصفیه‌شده، حدودا دو برابر وزن قهوه (حدود 3 اونس یا 84 گرم)، روی فیلتر بریزید. در حدی که قهوه درون فیلتر خیس شود.
  • مطمئن شوید که آب روی همه قسمت‌ها ریخته شده و هیچ جا خشک نمانده است. کتری‌های مخصوص قهوه، به دلیل گردنه بلند و باریکی که دارند برای این کار بسیار مناسب هستند.
  • در این مرحله می‌توانید حباب‌های دی اکسید کربن را که از قهوه خارج می شوند ببینید، به ویژه اگر از قهوه تازه استفاده کرده باشید.
  • سی ثانیه صبر کنید.

گام چهارم: آب را اضافه کنید

کمکس

به آرامی آب را با حرکت مارپیچ یا دَوار روی فیلتر کمکس بریزید تا سطح آب به حدود یک سانتی‌متر در زیر لبه بالای قهوه‌ساز برسد. وقتی سطح آب و قهوه تقریبا به دو سانتی‌متر رسید، دوباره آب بریزید. این کار را تا زمانی که آب تمام شود ادامه دهید.

هر مقدار آبی که استفاده می‌کنید، باید در مدت دو دقیقه روی فیلتر ریخته شود.

گام پنجم: منتظر هنر نمایی کمکس بمانید

بلومینگ در کمکس

منتظر بمانید و کمکس را تحت نظر داشته باشید. وقتی آب به حدی از فیلتر رد شد که می‌توانستید پودر قهوه را ببینید، فیلتر را بردارید و تفاله قهوه را دور بریزید. چند قطره آخر ممکن است کمی تلخ باشد.

این فرایند قاعدتا مدت زمانی بین 3:30 تا 4:30 دقیقه طول می‌کشد. اگر بیشتر از این طول کشید، لازم است دفعه بعد قهوه را کمتر آسیاب کنید یا آب را سریع‌تر روی پودر قهوه بریزید. اگر کمتر از این مدت طول کشید، دفعه بعد آب را آهسته‌تر بریزید یا قهوه را بیشتر آسیاب کنید.

گام ششم: قهوه را سرو کنید

قهوه کمکس

Chemex یک ظرف زیبا برای سرو قهوه است بنابراین می‌توانید آن را مستقیما سر میز بیاورید. اگر مایل به این کار نبودید، قهوه را درون لیوان بریزید و همان لحظه سرو کنید.

منبع

  1.  “Dr. Peter Schlumbohm Dead; Inventor of Coffee Maker, 66; His Chemex Called One of 100 Best Modern Devices—300 Items Patented” The New York Times; November 07, 1962 [۱]
  2. ↑ “Chemex Coffee Makers” LA Times, Jan 8, 1989.
  3. ↑ New York Times Nov 7, 1959
  4. ↑http://www.moma.org/collection/browse_results.php?criteria=O:AD:E:5225&page_number=2&template_id=1
  5. ↑ Science Daily
  6. ↑ “Brewing 101 With CHEMEX®”.http://www.chemexcoffeemaker.com. Chemex® Corp. Archived from the original on 6 January 2015. Retrieved 6 January 2015. External link in |website= (help)
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
اشتراک گذاری:
برچسب ها: طرز تهیه قهوه کمکسقهوه ساز کمکسقهوه کمکسکمکس
درباره علی شریفی

علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا

نوشته های بیشتر از علی شریفی
دوره های مجازی آکادمی قهوه آمارو

دسته‌ها
مطالب زیر را حتما بخوانید
  • تولید قهوه در کوبا

    26 بازدید

  • اسپرسو کوبایی
    اسپرسو کوبانو Café Cubano

    132 بازدید

  • کافه موکا Caffè mocha کافه موکا چیست

    178 بازدید

  • در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد می‌گیرید؟

    298 بازدید

  • لاته، ماکیاتو و لاته ماکیاتو و بررسی تفاوت های اصلی این سه قهوه عالی
    لاته، ماکیاتو و لاته ماکیاتو و بررسی تفاوت های اصلی این سه قهوه عالی

    449 بازدید

  • طرز تهیه قهوه آمریکانو چطور قهوه آمریکانو تهيه کنیم

    324 بازدید

قدیمی تر میکروفوم چیست Microfoam
جدیدتر آموزش طرز تهیه انواع فوم شیر + خانگی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

تبلیغ شما

آموزش های بیشتر را در صفحه اینستاگرام دنبال کنید
آموزش های بیشتر را در صفحه اینستاگرام دنبال کنید

 

جستجو برای:
جستجو برای:
درباره آمارو

ما برند  آمارو  را نامگذاری کردیم، زیرا برای ما بهترین علامت های تجاری ساده هستند. مارک ها رشد می کنند در توانایی آنها درک می شود.

  • تهران یوسف آباد خ اسد آبادی کوچه چهلم
  • 09919004942
  • ?
  • info@academyamaro.ir
دسترسی سریع
  • آکادمی قهوه
  • مطالب آموزشی قهوه
  • آموزش باریستا و کافی شاپ رشت
  • آموزش رایگان باریستا
  • حساب کاربری
  • دوره های آموزشی باریستا
  • همکاری و تبليغات با آمارو
  • تماس باما
  • سایت کاریایی
محصولات
  • دوره ی آموزشی باریستا barista learning
    دوره ی آموزشی باریستا barista learning

تمامی حقوق برای سایت آمارو محفوظ می باشد.
ورود ×

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
ورود با رمز عبور یکبار مصرف
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:60)
حساب کاربری ندارید؟
ثبت نام
ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف(00:60)
بازگشت به ورود

ارسال مجدد رمز عبور یکبار مصرف (00:60)
بازگشت به ورود
  • (+98) Iran
تماس باما در واتساپ
ارسال در واتساپ

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت