کافه موکا Caffè mocha کافه موکا چیست
کافه موکا (به ایتالیایی: Caffè mocha) و یا (به ایتالیایی: Mocaccino موکاچینو) نوع شکلاتی کافه لاته است مانند یک کافه لاته بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه میشود اما به آن شکلات شیرین غالباً به شکل پودر کاکائو اضافه میشود. موکا را همچنین میتوان با شکلات تلخ یا شیرشکلاتی تهیه نمود. در برخی کشورها و گویشها کافه موکا را با نام موکاچینو میشناسند
منظور از کافه موکا میتواند شکلات داغ که به آن مقداری قهوه اسپرسو اضافه شده است باشد. مانند کاپوچینو یک قهوه موکا میتواند شامل یک لایه شیر یا خامه به جای شکلات داغ در بالایش باشد. همچنین میتوان برای خوشمزه تر کردن نوشیدنی اندکی پودر کاکائو یا مارشملو به سطح آن اضافه کرد. نوع سفید قهوه موکا مانند نوع اصلی تهیه میشود فقط به جای شکلات معمولی از شکلات سفید استفاده میشود.
درباره علی شریفی
علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا
نوشته های بیشتر از علی شریفیدستهها
مطالب زیر را حتما بخوانید
تولید قهوه در کوبا
26 بازدید
اسپرسو کوبانو Café Cubano
135 بازدید
در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد میگیرید؟
298 بازدید
لاته، ماکیاتو و لاته ماکیاتو و بررسی تفاوت های اصلی این سه قهوه عالی
449 بازدید
طرز تهیه قهوه آمریکانو چطور قهوه آمریکانو تهيه کنیم
324 بازدید
اسپرسو قهوه چيست مطلب آموزشی اسپرسو
413 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.