جستجو برای:
سبد خرید 0
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی کافه
  • دوره های خریداری شده
  • تجهیزات کافی شاپ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات
 
  • 09919004942
  • info.almasgorup@gmail.com
سبد خرید 0
0
ورود و ثبت نام
دسته بندی‌ محصولات
  • آموزش های رایگان
  • قهوه
  • دوره باریستا
  • دوره ها
  • حساب کاربری
  • تماس با ما
  • دوره های آموزشی کافه
  • دوره های خریداری شده
  • تجهیزات کافی شاپ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
  • پایگاه دانش آمارو
  • همکاری و تبليغات

وبلاگ

آکادمی قهوه مطالب آموزشی قهوه آموزش های رایگان ایروپرس چیست آموزش طرز تهیه قهوه با ایروپرس AeroPress‎

ایروپرس چیست آموزش طرز تهیه قهوه با ایروپرس AeroPress‎

2020/11/04
ارسال شده توسط علی شریفی
آموزش های رایگان
476 بازدید
  • طرز تهیه قهوه با ایروپرس
  • سوالات متداول
  • منبع

یک ابزار برای تهیه قهوه است که توسط اروبی به مدیریت آلن آدلر (Alan Adler) مخترع آمریکایی در سال ۲۰۰۵ اختراع شد. قهوه حدود ۱۰–۱۵ ثانیه اشباع می‌شود (بسته به میزان درشتی قهوه خرد شده و شدت مورد نیاز) و با فشار سرنگ در سیلندر از فیلتر گذر می‌کند. فیلتر مورد استفاده شامل فیلتر اروپرس (کاغذی) یا فیلتر فلزی دیسک شکل می‌شود  قهوه بدست آمده از نظر غلظت و طعم شبیه قهوه اسپرسو می‌شود که برای استفاده مکرر نیازمند فشار بیشتر بر روی فیلتر است، البته چندین روش برای دم آوری با این دستگاه وجود دارد

یک اروپرس اولیه با بدنه شفاف به همراه وسایل جانبی (فیلتر کاغذی نمایش داده نشده)
نام‌های دیگرAreoPress
دسته‌بندیقهوه‌ساز
استفاده شده همراه باقهوه
مخترعAlan Adler
تولید کنندهAerobie
ابزارهای مرتبطفرنچ پرس
اسپرسو

دستگاه شامل یک فیلتر پلاستیکی دو سیلندر پلاستیکی تو در تو است یک سیلندر به عنوان هوابند در سیلندر بزرگ‌تر مانند سرنگ قرار دارد. قهوه مورد نیاز برای این ابزار کمی درشت تر از اسپرسو آسیاب می شود. با قرار دادن سیلندر داخل دیگری و سپس فشار دادن آن، سبب استخراخ قهوه می

شود

طرز تهیه قهوه با ایروپرس

برای دم کردن قهوه با ایروپرس در اولین قدم دانه قهوه مورد دلخواه خود را با آسیاب قهوه، آسیاب کنید. آسیاب کردن قهوه قبل از درست کردن قهوه، طعم قهوه را خیلی تازه نگه می دارد، و عطر بی نظیری در فضا پخش می کند. درضمن قهوه را با درجه متوسط رو به نرمی آسیاب کنید.

در قدم بعدی ایروپرس را بر روی فنجان مورد نظر گذاشته و فیلتر قهوه ساز ایروپرس را در انتهای پیستون بزرگتر قرار دهید. سپس قهوه آسیاب شده را بر روی آن بریزید. بعد از اضافه کردن پودر قهوه، آب جوشی که از جوشیدن آن ۱ دقیقه گذشته و دمای آن کمی کاهش پیدا کرده است را به قهوه ها اضافه کنید.

آب را تا انتهای پیستون ریخته و با قاشق همراهِ قهوه ساز، قهوه های آسیاب شده را که در آب غوطه ور شده اند را هم زده تا خوب ترکیب شوند.

در قدم آخر، پیستون کوچکتر را بر روی پیستون بزرگتر قرار داده و به سمت پایین فشار می دهید. با این کار قهوه ای بسیار خوشمزه به درون فنجان ریخته می شود. حالا شما می توانید قهوه خود را نوش جان کنید.

قهوه ساز ایروپرس از چنان محبوبیتی در دنیا برخوردار است که مسابقه سالانه ای برای دم کردن قهوه با ایروپرس برگذار می شود. این مسابقه برای باریستا ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

سوالات متداول

منظور از آب جوشی که ۱ دقیقه از جوشیدن آن گذشته باشه، چیه؟

آب که به جوش آمد، زیر آن را خاموش کرده و اجازه دهید ۱ دقیقه زمان گذرد، سپس آب را بر روی قهوه ها بریزید.فیلترهای ایروپرس کاغذی هستند یا فلزی؟

هم فلزی هستند و هم کاغذی. البته نوع کاغذی آن بهتر است.در قهوه ساز ایروپرس روغن قهوه گرفته میشه؟

اگر از فیلتر کاغذی استفاده کنید بله.فیلتر های قهوه ساز ایروپرس یکبار مصرف هستند؟

بله ولی هر بسته حاوی ۳۵۰ فیلتر است.چقدر طول میکشه تا قهوه آماده بشه؟

بستگی به نوع قهوه ای علاقه دارید دارد ولی به طور معمول ۱-۲ دقیقه.

منبع

  1.  Inventor brews a faster cup of good coffee بایگانی‌شده در ۱۶ ژانویه ۲۰۱۳ توسط Wayback Machine Knight Ridder Newspapers
  2. ↑ Micro-fine Stainless Steel Coffee Filter
  3. ↑ Metal Fabric Filter for the Aeropress Coffee Maker
  4. ↑ World Aeropress Championship Recipes
  5. ↑ Materials used in the AeroPress coffee maker بایگانی‌شده در ۱۶ مه ۲۰۱۵ توسط Wayback Machine Official AeroPress Announcement
  6. ↑ Aeropress Live! First impression CoffeeCrew
  • مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا. «AeroPress». در دانشنامهٔ ویکی‌پدیای انگلیسی، بازبینی‌شده در ۱۶ مه
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
اشتراک گذاری:
برچسب ها: ایروپرس دیجی کالاایروپرس قیمتطرز تهیه قهوه با ایروپرس
درباره علی شریفی

علی شریفی مدیر و بنیان گذار آکادمی قهوه آمارو دانش آموخته ی. انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG.. دوره لاته آرت استاد لوییجی لوپی دارایی گواهینامه های بین المللی انجمن قهوه اروپا

نوشته های بیشتر از علی شریفی
دوره های مجازی آکادمی قهوه آمارو

دسته‌ها
  • آگهی
  • آموزش های رایگان
  • دوره باریستا
  • دوره رایگان قهوه های دمی
  • قهوه
  • کسب و کار آنلاین
  • مقالات
  • ویدئوها
مطالب زیر را حتما بخوانید
  • کافه موکا Caffè mocha کافه موکا چیست

    17 بازدید

  • در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد می‌گیرید؟

    130 بازدید

  • لاته، ماکیاتو و لاته ماکیاتو و بررسی تفاوت های اصلی این سه قهوه عالی

    211 بازدید

  • طرز تهیه قهوه آمریکانو چطور قهوه آمریکانو تهيه کنیم

    132 بازدید

  • اسپرسو قهوه چيست مطلب آموزشی اسپرسو

    201 بازدید

  • 7 روشهای تهیه فوم و کف شیر خیلی راحت در خانه

    871 بازدید

دوره های آموزشی مرتبط

قدیمی تر آموزش طرز تهیه انواع فوم شیر + خانگی
جدیدتر باریستا

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

تبلیغ شما

آگهی

جستجو برای:
جستجو برای:
درباره آمارو

ما برند  آمارو  را نامگذاری کردیم، زیرا برای ما بهترین علامت های تجاری ساده هستند. مارک ها رشد می کنند در توانایی آنها درک می شود.

  • تهران یوسف آباد خ اسد آبادی کوچه چهلم
  • 09919004942
  • ?
  • info@academyamaro.ir
دسترسی سریع
  • آکادمی قهوه
  • مطالب آموزشی قهوه
  • آموزش باریستا و کافی شاپ رشت
  • آموزش رایگان باریستا
  • حساب کاربری
  • دوره های آموزشی باریستا
  • همکاری و تبليغات با آمارو
  • تماس باما
  • سایت کاریایی
محصولات
  • دوره ی آموزشی باریستا barista learning

لینک ها مفید

تمامی حقوق برای سایت آمارو محفوظ می باشد.

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت