
دوره آموزش قهوه های دمی با هدف آموزش کاربردی کار با انواع گجتهای تهیه قهوههای دمی برگزار میگردد.
وظیفه اصلی باریستا آماده کردن قهوه و نوشیدنیهای پایه قهوه است به گونهای که معیار اصلی سنجش توانایی یک باریستا، مهارت او در زدن قهوههای حرفهای است. با شرکت در دوره آموزش قهوه های دمی با استفاده از تجهیزات متفاوت اعم از کمکس، سایفون، V60، فرنچ پرس و کالیتا و با تکرار و تمرین زیاد مهارتهای لازم در حوزه بروئینگ بار برای کار در یک کافه یا رستوران را بدست خواهند آورد.
با توجه به بازار جدید و رو به رشد قهوه های دمی ، یا اصطلاحا موج نسل سوم قهوه، این دوره آموزشی فرصتی برای علاقه مندان به حوزه باریستایی فراهم آورده تا با توجه به نیاز شکل گرفته از مزایای آن بهرهمند شوند. دم کردن قهوه با انواع گجتهای مختلف نیازمند شرکت در دوره آموزش قهوه های دمی و دوره آموزش باریستا است.
سرفصلهای دوره آموزش قهوه های دمی (بروئینگ بار)
- معرفی روش های مختلف دم آوری
- معرفی مفاهیم پایه در دم کردن قهوه
- آشنایی با ابزار و شیوه های دم آوری به صورت علمی و عملی
- تاثیر دمای آب روی دم آوری
- آموزش دم کردن قهوه بوسیله :
- کمکس
- سایفون
- V60
- فونیکس
- فرنچ پرس
- ایروپرس
- کالیتا
اطلاعات تکمیلی دوره آموزش قهوه نسل سوم دمی
2 جلسه چهار ساعته
می باشد
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
09919004942 09029865499 09026598498
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهدوره های مرتبط
آموزش مجازی باریستا خانگی
آموزش مجازی کافی شاپ دوره آشنایی با متصدی کافی شاپ چه دوره ای است؟ دوره آشنایی با متصدی کافی شاپ…
آموزش لاته آرت آبان ماه 1399 Latte Art
بر اساس سرفصلهای استاندارد بین المللی طراحی شده است. لته آرت به معنای قهوه نگاری یا هنر شیر و قهوه…
آموزش لاته آرت latteart training
دوره آموزشی قهوه باریستا حضوری
در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد میگیرید؟ دوره آموزش باریستا با هدف توسعه دانش و مهارت های فرد و ایجاد…