
در دوره آموزش باریستا چه مهارت هایی یاد میگیرید؟
دوره آموزش باریستا با هدف توسعه دانش و مهارت های فرد و ایجاد آمادگی در او برای کار کردن در کافه به عنوان یک باریستا، برگزار میگردد.
برای باریستا شدن علاوه بر دانش تخصصی قهوه و نوشیدنیها، مهارت های عملی تهیه قهوه ها و نوشیدنی ها را لازم دارید که این مستلزم شناخت و تمرین عملی با دستگاه ها و تجهیزات مختلف مرتبط با قهوه و نوشیدنی ها ست. مانند: دستگاه آسیاب قهوه (Grinder)، دستگاه اسپرسو (Espresso Machine)، تمپر (Tamper)، گجت های قهوه های دمی (فرنچ پرس، کمکس، سایفون، کلور و …) و …شغل باریستایی، یک شغل خاص و حرفه ای است که علاوه بر هیجان و جذابیتی که دارد همیشه می توانید به درآمد یا اشتغال در آن نظر داشته باشید.
بطور کلی باریستا کیست: دوره ی آموزشی باریستا barista learning
باريستا شخصی (خانم یا آقا) حرفه اي است که در کافه مسئوليت تهيه نوشيدني هاي گرم و سرد بر پايه اسپرسو را بر عهده دارد. امروزه در بسياري از کافه ها، باريستاها مشغول تهیه نوشيدني های گرم و سرد بر پايه قهوه و يا حتی غير از آن هستند. داشتن سلیقه، پشتکار و خلاقیت های فردی به موفقیت باریستاها کمک شایانی می کند.می خواهید بدانید چطور در یک روز به یک باریستا تبدیل می شوید؟
در طول دوره باریستایی آکادمی آمارو ، هنر و مهارت قهوه را از دید یک باریستا میآموزید.
مدرسان ما در این دوره انواع مهارتهای اصلی که برای موفقیت در شغل جذاب باریستایی نیاز دارید به شما می آموزند. باریستای حرفهای دانش و مهارت کافی در آماده کردن انواع قهوههای بر پایه اسپرسو مانند: لته،کاپوچینو، موکا، ماکیاتو و … و همچین قهوههای ترک و دمی (فرانسه) دارد. البته هنر او در ترکیب مزهها و درست کردن انواع نوشیدنیهای سرد مانندِ شیکها، اسموتیها، موکتلها و … هم میتواند عامل برتریاش باشد.
ما به شما تضمین می دهیم در پایان دوره، با اعتماد به نفس کامل میتوانید وارد حرفه باریستایی شوید.
مزایای شرکت در دوره ها
- مدرک رسمی سازمان فنی و حرفه ای (کاملا معتبر و قابل ترجمه به زبان های مختلف دنیا)
- آموزش یک هنر درآمدساز (حتی به عنوان یک شغل پاره وقت)
- آموزش طبق سرفصلهای استاندارد بین المللی SCA (کسب مهارت برای کار کردن در کافههای سراسر دنیا)
- آموزش با کیفیت با تنها ۳ هنرجو در هر دوره
چرا باید این دوره آموزشی را ثبت نام کنید ؟
چون ما محیط خلوت، با امکانات مناسبی برای شما آماده کرده ایم
با توجه به آموزش هایی که می بینید و منابعی که استفاده می کنید، هزینه بسیار معقولانه ای می پردازید.
شما در طول دوره بارها و بارها، اصول باریستایی را به صورت عملی تمرین می کنید.
ما حتی پس از پایان دوره، به شما اجازه می دهیم با امکانات ما تمرین کنید.
مدرس ما سابقه برگزاری ده ها دوره باریستایی را در آکادمی آمارو دارد. از آموختن در کنار او لذت خواهید برد.
بسیاری از هنرجویان ما اکنون در کافههای مختلف مشغول به کار هستند.
ما نسبت به آموزش و موفقیت شما حریص هستیم
سر فصل و مهارتهای دوره آموزشی باریستا
- تاریخ قهوه
- انواع قهوه
- فرآوری دانه
- قهوه آسیاب دانه قهوه
- بو دادن قهوه
- دم آوری قهوه
- طرز تهیه برپایه نوشیدنی های قهوه
- شیمی شیر طرز تهیه کف شیر
- اصول مهمانداری
- آناتومی دستگاه قهوه ساز
- کار با اسپرسوساز
- کار با قهوه ساز
- آموزش تزئین قهوه
- آموزش هنر دو طرفه
- طرح های تولیپ رزیتا
- سوان طاووس قلب لایر و…
- آموزش نوشیدنی های سرد انواع ماکتل میلک شیک استموتی گلاسه انواع قهوه های سرد آیس کافی و…
.
location_onمحل برگزاری
درخواست مشاوره
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این دوره درخواست مشاوره خود را ارسال کنید و یا با ما در تماس باشید.
درخواست مشاورهدوره های مرتبط
آموزش مجازی باریستا خانگی
آموزش مجازی کافی شاپ دوره آشنایی با متصدی کافی شاپ چه دوره ای است؟ دوره آشنایی با متصدی کافی شاپ…
آموزش لاته آرت آبان ماه 1399 Latte Art
بر اساس سرفصلهای استاندارد بین المللی طراحی شده است. لته آرت به معنای قهوه نگاری یا هنر شیر و قهوه…
دوره آموزش قهوه های نسل سوم دمی
دوره آموزش قهوه های دمی با هدف آموزش کاربردی کار با انواع گجتهای تهیه قهوههای دمی برگزار میگردد. وظیفه اصلی…
آموزش لاته آرت latteart training
4,500,000 تومان