دوره آمارو را 6 روز بیاموزید، پنجاه سال بهره ببرید.
شغل باریستایی، یک شغل خاص و حرفه ای است که علاوه بر هیجان و جذابیتی که دارد همیشه می توانید به درآمد یا اشتغال در آن نظر داشته باشید.
شغل باریستا چیست ?
باريستا شخصی (خانم یا آقا) حرفه اي است که در کافه مسئوليت تهيه نوشيدني هاي گرم و سرد بر پايه اسپرسو را بر عهده دارد. امروزه در بسياري از کافه ها، باريستاها مشغول تهیه نوشيدني های گرم و سرد بر پايه قهوه و يا حتی غير از آن هستند. داشتن سلیقه، پشتکار و خلاقیت های فردی به موفقیت باریستاها کمک شایانی می کند.
می خواهید بدانید چطور در یک روز به یک باریستا تبدیل می شوید؟
در طول دوره باریستایی آکادمی آمارو ، هنر و مهارت قهوه را از دید یک باریستا میآموزید.
مدرسان ما در این دوره انواع مهارتهای اصلی که برای موفقیت در شغل جذاب باریستایی نیاز دارید به شما می آموزند. باریستای حرفهای دانش و مهارت کافی در آماده کردن انواع قهوههای بر پایه اسپرسو مانند: لته،کاپوچینو، موکا، ماکیاتو و … و همچین قهوههای ترک و دمی (فرانسه) دارد. البته هنر او در ترکیب مزهها و درست کردن انواع نوشیدنیهای سرد مانندِ شیکها، اسموتیها، موکتلها و … هم میتواند عامل برتریاش باشد.
ما به شما تضمین می دهیم در پایان دوره، با اعتماد به نفس کامل میتوانید وارد حرفه باریستایی شوید.
مزایای شرکت در دوره ها باریستا
- مدرک رسمی سازمان فنی و حرفه ای (کاملا معتبر و قابل ترجمه به زبان های مختلف دنیا)
- آموزش یک هنر درآمدساز (حتی به عنوان یک شغل پاره وقت)
- آموزش طبق سرفصلهای استاندارد بین المللی SCA (کسب مهارت برای کار کردن در کافههای سراسر دنیا)
- آموزش با کیفیت با تنها ۳ هنرجو در هر دوره
چرا باید در دوره باریستایی شرکت کنید ؟؟
- چون ما محیط خلوت، با امکانات مناسبی برای شما آماده کرده ایم
- با توجه به آموزش هایی که می بینید و منابعی که استفاده می کنید، هزینه بسیار معقولانه ای می پردازید.
- شما در طول دوره بارها و بارها، اصول باریستایی را به صورت عملی تمرین می کنید.
- ما حتی پس از پایان دوره، به شما اجازه می دهیم با امکانات ما تمرین کنید.
- مدرس ما سابقه برگزاری ده ها دوره باریستایی را در آکادمی آمارو دارد. از آموختن در کنار او لذت خواهید برد.
- بسیاری از هنرجویان ما اکنون در کافههای مختلف مشغول به کار هستند.
- ما نسبت به آموزش و موفقیت شما حریص هستیم
مدرک باریستا و کافی شاپ
کمپانی NOBEL Cert Universal
در سال ۲۰۱۶ در کشور گرجستان فعالیت خود را در زمینه آموزش مجازی و ارائه خدمات آموزشی آغاز نموده و در کشور آلمان در زمینه استقرار سیستم های مدیریت کیفیت در صنعت حمل و نقل دارای نمایندگی می باشد
این گواهینامه به عنوان یک کارت شناسایی ویژه مدیران و کارکنان و علاقه مندان باریستا کافی شاپ رست قهوه و سایر مشاغل مرتبط با بررسی رزومه تخصصی، بررسی سوابق کاری ایشان و دستاورهایشان به متقاضی قابل اعطاء می باشد.
** در صورتیکه رزومه شما کفایت ننماید می بایست در دوره هایی که آموزشگاه های معتبر علمی در کشور تحت بستر بنیاد آموزش مجازی آمارو برگزار می نمایند شرکت نموده و پس از موفقیت در ارزیابی و آزمون درخواست خود را ثبت نمایید.
گواهی های صادره از این برند از وب سایت اصلی آن به نشانی www.nobelcert.org قابل استعلام و بسیار معتبر می باشد.
آموزش لاته آرت
دوره آموزش هنر لته آرت طراحی روی قهوه
بر اساس سرفصلهای استاندارد بین المللی طراحی شده است. لته آرت به معنای قهوه نگاری یا هنر شیر و قهوه است که در این دوره، تکنیکهای طراحی روی قهوه به کمک شیر و فوم را به صورت عملی آموزش دیده و تمرین میکنید.
این دوره شامل ۵ روز آموزش عملی لاته آرت است که از پایه شروع شده و تا پیاده سازی طرحهای ساده و پیچیده ادامه مییابد
سرفصل آموزش لاته آرت
- مقدمهای بر لته آرت
- دانش تخصصی شیر
- دانش تخصصی فوم
- بافت و زیرسازی شیر
- قوانین و تکنیکهای لته آرت
- پیچر شناسی
- کاپ شناسی
- پیاده سازی پترنهای مختلف
اطلاعات تکمیلی
مدت زمان دوره آموزش لاته آرت
- مدت زمان دوره (8 ساعت) است.
- برای حفظ کیفیت مهارت آموزی هنرجویان گرامی، دوره با ظرفیت پایین (حداکثر ۳ نفر) و به صورت کاملا عملی برگزار میگردد.
- دوره های تخصصی لته آمارو هرماه برگزار می شود.
- همراه با اعطای مدرک
در باره کار های باریستا
مسابقات جهانی باریستا چیست ?
مسابقات جهانی باریستا یک رقابت سالانه برای انتخاب و گزینش قهرمان جهانی باریستا است. این مسابقات سالانه برگزار میگردد و باریستاها برای کسب عنوان قهرمان جهان به رقابت میپردازند. این رویداد هر ساله در یک شهر متفاوت برگزار میگردد. رقابت بعدی در ماه مه سال ۲۰۲۰ میلادی و در شهر ملبورن استرالیا خواهد بود.
مسابقات جهانی باریستا هر سال برگزار میشود. قهرمانان بیش از ۵۰ کشور مختلف در این مسابقات بر سر دریافت معتبرترین جایزه دنیای قهوه به رقابت میپردازند. مسابقه به این صورت است که باریستاها در ظرف مدت ۱۵ دقیقه باید ۴ اسپرسو، ۴ کاپوچینو و ۴ نوشیدنی مخصوص خود را آماده کنند. داوران تایید شده WBC اجرای باریستاها را قضاوت کرده و آنها را رتبهبندی میکنند. شرکتکنندگانی که امتیازات بالاتر را کسب کنند، به مرحله نیمهنهایی و پس از آن به فینال راه پیدا میکنند.
حقوق یک باریستا چقدر است
میزان حقوق و دستمزد آنها می باشد که معمولا قیمت های مختلفی نیز برای آن گفته میشود. به طور کلی باید گفت که حقوق باریستا بستگی به میزان مهارت فرد دارد و قطعا یک باریستا حرفه ای با یک فرد تازه کار بسیار متفاوت است. باریستاها میتوانند با مهارت خود افراد زیادی را به عنوان مشتری دائمی کافه به سمت کسب و کار شما هدایت کنند. پس قطعا طعم قهوه و سایر خوردنی ها تاثیر بسزایی در تعداد مشتری ها و در نهایت درآمد کافی شاپ دارد.
به همین دلیل افراد با توجه به سابقه و همچنین مهارتی که دارند میتوانند درخواست دستمزدهای بیشتری داشته باشند که البته این نکته به دیدگاه صاحب کافه نیز بستگی دارد که آیا می پذیرد یک باریستا حرفه ای تر با دستمزد بیشتر داشته باشد یا خیر. اما به طور کلی عوامل زیر در دستمزد افراد تاثیر گذار است