باریستا چیست؟

قهوه‌چی یا باریستا به شخصی گفته می‌شود که در قهوه‌خانه نوشیدنی‌های با پایهٔ اسپرسو را آماده کرده و تحویل می‌دهد. هر چند این پیشه، پیشه رسمی ثبت نشده‌است، بیشتر کافی‌شاپ‌ها برای آنکه نشان دهند دارای دستگاه اسپرسو هستند، از این واژه استفاده می‌کنند. همه ساله مسابقات جهانی باریستا برای انتخاب تبحر آن‌ها برگزار می‌شود

دوره آموزشی نیمه خصوصی قهوه و باریستا + دم آوری قهوه های نسل سوم

سرفصل دوره

  • دانه قهوه
  • مدیریت فضای کار
  • آسیاب کردن،.پیمانه کردن و تمپ کردن.
  • عصاره‌گیری اسپرسو و مراحل آن. شیمی شیر و تکنیک‌های شیر.
  • روش‌های مختلف دم آوری قهوه.
  • تشریح و آموزش منوی کافه.مقدمه‌ای بر قهوه آزمایی (Cupping).
  • نظافت و نگه‌داری از دستگاه‌ها،
شروعپایان
زمان برگزاری20 تا 26 شهریور ماه
مکان برگزارگیلان، رشت
مدت زمان6 جلسه 2 ساعته
جلسات 6 جلسه شش روزه
زمان برگزار20 الی 26 شهریور ماه
مدرسعلی شریفی، پدرام دشتیاری

جهت ثبت نام لطفاً از هزینه ثبت نام و پرداخت استفاده کنید در صورت که نیاز به مشاوره یا کسب اطلاعات بیشتر دارید با ما تماس بگیرید ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستیم

آدرس

رشت میدان لاکانی خیابان ضیابری زیر ساختمان ستاره شهر قهوه ریستریتو